Ghiţă Mureşan l-a remarcat în meciul naţionalei pe Titus Nicoară, extrema de la Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent în tribune la victoria României în meciul cu Suedia din preliminariile Campionatului European de Baschet, scor 70-54, Ghiţă Mureşan a analizat pentru adevarul.ro jocul tricolorilor.

CITEŞTE ŞI:

CSU Sibiu a început pregătirea pentru noul sezon (FOTO)

Gaz Metan mai vrea un pivot. Mediaşul a reluat antrenamentele

"Meciul nu a fost unul de nivel ridicat, dar a fost o victorie foarte importantă pentru România. Atitudinea şi organizarea au fost atuurile echipei noastre care s-a impus în primul rând datorită disciplinei", a declarat Ghiţă Mureşan.

"Coach Neumann a reuşit să creeze un sistem foarte bine pus la punct, care a dus la o apărare bună. Dar suntem încă foarte departe de ceea ce înseamnă o echipă de nivel european, mai ales că Suedia nu a arătat aproape nimic aseară. A fost o echipă care a evoluat la nivelul liceelor americane pe alocuri, cu doar 54 de puncte marcate. Nu m-au impresionat cu nimic", a mai spus fostul star român din NBA.

Dintre tricolori, Mureşan l-a remarcat în mod deosebit pe Titus Nicoară, extrema de forţă de la Gaz Metan Mediaş, care a încheiat partida de aseară cu un double-double, 16 puncte şi 10 recuperări. „Este extraordinar cât de mult poate să ajute echipa. Este prezent atât în atac cât şi în apărare, are un plasament extraordinar, mi-a plăcut foarte mult", a spus fostul pivot de la Washington Wizards şi New Jersey Nets.

Chestionat în privinţa lui Ionuţ Drăguşin, 2,21, urmaşul său pe postul de pivot în ce priveşte talia, Ghiţă Mureşan consideră că acesta mai are mult de lucrat. "Trebuie să muncească foarte mult individual. Poate să se dezvolte şi să ajungă un jucător de bun în Europa", a spus Ghiţă.

"Le urez mult succes în continuare şi sper să o ţină tot aşa şi să câştige cât mai multe meciuri", a încheiat fostul jucător din NBA, care a organizat săptămâna trecută la Cluj, tradiţionalul său camp de vară pentru copii.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite