Ziua Porţilor Deschise la Facultatea de Inginerie “Hermann Oberth” din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 25 martie- 27 mai, Facutatea de Inginerie “Hermann Oberth” din cadrul ULBS, organizează Ziua Porţilor Deschise, un eveniment dedicat liceenilor din clasele a XI- a şi a XII-a.

CITEŞTE ŞI:

ULBS vrea să educe 100 de studenţi cu dizabilităţi

Universitatea “Lucian Blaga” îşi face muzeu

În fiecare vineri, între orele 11:00 – 14:00, elevi ai liceelor din Sibiu, dar şi din judeţele învecinate, vizitează Facultatea de Inginerie, află informaţii despre cursuri şi despre oportunităţile pe care aceasta le oferă.  Parteneriatul Facultăţii de Inginerie cu Continental Automotive Systems, va permite elevilor să viziteze firma Continental, să discute cu ingineri, dar şi cu foşti absolvenţi ai facultăţii, care lucrează în acest domeniu.

“Noi ne adresăm tuturor celor interesaţi să studieze cu seriozitate, într-un cadru adecvat. Facultatea noastră este facultatea cu cel mai mare număr de studenţi din cadrul ULBS, respective 3800 de tineri. Ne implicăm în parteneriate, cum este cel cu firma Continental, în cadrul căreia mulţi aboslvenţi ai facultăţii noastre, profesează ca ingineri.  În plus avem şi 27 de studenţi veniţi cu programul Erasmus, din Asia, iar la anul mai aşteptăm alţi 40. Vrem ca viitorii studenţi să aibă posibilitatea să studieze în cadrul unor programe care răspund aşteptărilor pe care le au”, a declarat Ioan Bondrea, decanul Facultăţii de Inginerie.

Sesiunea de vizite a început vineri, cu Colegiul Agricol „D.P.Barcianu” şi Colegiul Economic ”George Bariţiu”.  În săptămânile care urmează alte 26 de licee vor lua parte la discuţii cu profesorii, vor afla mai multe despre admitere şi despre domneiile de licenţă şi master. Ziua Porţilor Deschise va reprezenta o sesiune de informare nu doar pentru elevii sibieni, dar şi pentru cei din judeţele înveciante, precum Alba Iulia, Vâlcea şi Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite