Ziua Mondială a Persoanelor Bolnave de Scleroză Multiplă, sărbătorită la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia de Scleroză Multiplă Sibiu va organiza, în data de 25 mai 2011, o campanie de informare şi conştientizare a populaţiei despre implicaţiile neurologice ale acestei boli asupra pacienţilor.

Citiţi şi:

Dezbatere pe tema: „ Autismul și Societatea“,la Astra

Tineri cu lumânări aprinse,în Piaţa Mare a Sibiului,au spus nu eutanasierii câinilor!

Campania, care va consta în împărţirea de fluturaşi în zonele circulate ale oraşului, este organizată cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Scleroză Multiplă, care se sărbătoreşte de 9 ani şi la Sibiu.

Acţiunile din acest an se încadrează în programul european de promovare a integrării în societate a pacienţilor cu scleroză multiplă prin creşterea accesului pe piaţa muncii. 

De asemenea, în data de în data de 1 iunie 2011, începând cu ora 15, pacienţii afectaţi de scleroză multiplă şi angajatorii sunt aşteptaţi la Hotel Ibis din Sibiu unde va fi prezentat proiectul Acces-Abilitate (privind angajabilitatea persoanelor cu dizabilităţi), iniţat de Societatea de Scleroză Multiplă din România.

Pentru confirmarea prezenţei la eveniment, doritorii sunt rugaţi să apeleze, gratuit din orice reţea, numărul de telefon 0800 800 044.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads

 


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite