Zeci de mii de baloane, piscine şi mii de şezlonguri astăzi la Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Wet Boulevard se desfasoara in parcarea Shopping City Sibiu unde se va amenaja o zona pietonala care este destinată diferitor concerte sau spectacole stradale.

CITIŢI ŞI:

C.R.B.L merge să stea cu cortul într-un sat de lângă Mediaş, în acest weekend

Nepoata deputatului Cindrea vrea să fie "Cover Girl" la FHM. Vezi în ce ipostaze a pozat!

Crudu s-a pozat pe un Lamborghini Murcielago si motociclete scumpe la Sibiu GALERIE FOTO

În cadrul evenimentului vor fi amenajate piscine, terase, şezlonguri şi scene. Accesul la eveniment va fi gratuit acesta urmând să se desfăşoare în data de 13 august 2011 începând cu oră 12 şi se va finaliza la ora 23 cu un foc de artificii. Pentru prima ediţie se estimează o participare de aproximativ 10.000 de participanţi. 

În cadrul evenimentului se vor organiza diferite activităţi întreprinse atât de organizatori cât şi de publicul prezent.
 Pentru petrecerea timpului într-un mod cât mai plăcut, în intervalul orar 12:00 - 23:00 vor fi desfăşurate jocuri şi concursuri, iar cei prezenţi vor avea ocazia să beneficieze de o doză de adrenalină.  

Astfel 20.000 de baloane de apă, 11 piscine (4 piscine mari şi 7 piscine mici), 6 terase, 3000 de şezlonguri, un teren amenajat pentru diferite jocuri sportive (beach volley, fotbal), un spaţiu de joacă pentru copii, o tiroliana şi posibilitatea de a face bungee jumping sunt atracţiile principale la acest eveniment.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite