Nepoata deputatului Cindrea vrea să fie "Cover Girl" la FHM. Vezi în ce ipostaze a pozat! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ileana Cindrea s-a înscris în competiţia lansată de varianta românească a revistei pentru bărbaţi, şi a postat pe site-ul publicaţiei câteva imagini extrem de provocatoare, prin care încearcă să-i convingă pe cititori să o trimită în faza următoare a competiţiei. Câştigătoarea concursului va fi pe coperta FHM din luna noiembrie.

Citiţi şi:

Crudu s-a pozat pe un Lamborghini Murcielago si motociclete scumpe la Sibiu GALERIE FOTO

Regele Cioabă şi-a dus regina şi nepoţii la mare. El a stat la umbră FOTO

Prima fază a competiţiei, în care candidatele se pot înscrie şi îşi pot încărca fotografiile pe site, se încheie pe 15 august.

După această dată, redacția FHM urmează să selecteze cele mai sexy 100 de fete, semifinaliste, în urma voturilor primite de la cititori și a propriilor opțiuni. Cele 100 urmează să apară în revista din luna septembrie, într-o secțiune specială rezervată lor, dar și pe site-ul FHM, într-o secțiune specială.

image

Click pe poze pentru galerie foto incitantă cu Ileana Cindrea

Tot atunci începe perioada voturilor semifinalistelor, voturi ce se vor desfășura atât online cât și prin sms. Votarea se va încheia pe data de 1 octombrie. În urma voturilor cititorilor FHM dar și în urma alegerii făcute de redacție, trei dintre cele 100 de semifinaliste vor ajunge în finală.

Cele trei fete selectate vor pleca împreună cu echipa FHM pentru a realiza o serie de ședințe foto, într-o locație în afara țarii. În urma fotografiilor, una dintre ele va apărea pe coperta FHM Noiembrie, toate cele trei urmând să fie prezente însă în pictorialul din interiorul revistei și totodată să fie promovate de FHM pe parcursul anului ce va urma.

Dincolo de pasiunea pentru modeling, Ileana Cindrea are şi un loc de muncă “serios”, ea fiind economist la S.C. Pieţe S.A. 

Surse foto: www.fhm.ro, www.casino-magazine.ro

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite