Zăpadă din belşug doar la Bâlea Lac. La noapte ninge la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii vor avea parte din nou de zăpadă, chiar în prag de Anul Nou
Sibienii vor avea parte din nou de zăpadă, chiar în prag de Anul Nou

Sibienii nu au avut deloc parte de un Crăciun cu nămeţi ca în anii trecuţi. Veştile de la meteorologi sunt bune. Din noaptea de duminică spre luni ninsorile revin peste Sibiu, Bâlea şi Păltiniş.

CITIŢI ŞI:

Sărbători fără zăpadă la Sibiu

Cel mai modern complex de schi din România se deschide săptămâna viitoare la Păltiniş

Ice Hotel si-a deschis porţile pentru turişti, la Bâlea Lac (GALERIE FOTO)

Dacă în municipiul reşedinţă de judeţ zăpada s-a topit în totalitate, în zona montană aceasta a fost prezentă, dar nu îndeajuns de multă pentru a permite pasionaţilor de sporturi de iarnă să schieze. La Păltiniş stratul de omăt a fost duminică dimineaţă de numai 10 centimetri. În schimb la Bâlea Lac peisajul este de vis şi se poate schia, dar în mod necontrolat, pentru că nu există nicio pârtie amenajată pentru schiori. Stratul de zăpadă măsura duminică la ora 8.00 exact 65 de centimetri.

Pârtia Trecătoarea Lupilor din Gura Râului, care are în dotare şi tunuri de zăpadă, a fost deschisă în condiţii acceptabile. Aceasta are un grad de dificultate mic, adresându-se mai mult copiilor şi începătorilor. Veştile de la meteorologi sunt bune.

„O să ningă atât luni cât şi în zilele care urmează şi în zona Păltiniş şi la Bâlea Lac şi implicit grosimea stratului de zăpadă va creşte”, a declarat Udo Reckerth, meteorolog de serviciu la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite