Sărbători fără zăpadă la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La munte riscul de producere a unor avalanşe este de gradul trei, din cinci
La munte riscul de producere a unor avalanşe este de gradul trei, din cinci

Meteorologii sibieni au veşti destul de proaste pentru zilele următoare. Nu vom avea zăpadă, dimpotrivă va ploua. La Bâlea însă sunt şanse de ninsoare, duminică.


Ne aşteaptă un Crăciun cu temperaturi ridicate pentru această perioadă. La Sibiu, astăzi vremea va fi caldă, urmând ca în prima zi de Crăciun să ne confruntăm cu o oarecare răcire şi să plouă. Şanse de ninsoare există doar duminică, dar meteorologii ne sfătuiesc să nu ne amăgim pentru că vor fi cantităţi neînsemnate. Temperaturile vor urca astăzi până la 12 grade în oraş, urmând ca mâine să se înregistreze între 6 şi 9 grade, iar duminică mercurul va coborâ până la 1 grad celsius. Doar nopţile vor fi cu temperaturi negative, dar nu mai mici de – 5 grade celsius.

La Păltiniş, la cota 1400, mai este zăpadă, aproape 16 centimetri măsoară acum, dar turiştii care îşi vor petrece sărbătorile aici vor trebui să se mulţumească. Nu va mai ninge în zilele următoare, iar temperaturile vor ajunge ziua chiar şi la 7 grade celsius.

Nici la peste 2000 de metri altitudine, la Bâlea Lac, nu vom avea parte de ninsori, cel puţin în Ajun şi în prima zi de Crăciun. Nu e însă o problemă foarte mare pentru că la Bâlea Lac meteorologii sibieni susţin că zăpada măsoară 59 de centimetri.Temperaturile vor fi însă destul de ridicate şi aici, dar duminică va fi cel mai rece. Vor fi – 5 grade celsius şi sunt şanse destul de mari să şi fulguiască.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite