World Snowboard Day se ţine duminică la Arena Platoș din Păltiniş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arena Platoş are cinci pârtii funcţionale şi un fun park mai mare
Arena Platoş are cinci pârtii funcţionale şi un fun park mai mare

Resortul de schi și snowboard, Arena Platoș, sărbătorește în 18 decembrie World Snowboard Day, eveniment internațional ce are loc concomitent în 31 de țări. La finalul concursurilor, riderii vor putea viziona documentarul „Sleeping Giants”

CITIŢI ŞI:

Campania ”Moș Crăciun de închiriat de la Crucea Roșie” revine și în această iarnă

Serial de benzi desenate cu acvilele țipătoare ”Generalu” și ”Piciu”

World Snowboard Day a ajuns la cea de-a șasea ediție iar în România se serbează doar la Arena Platoș, duminică, 18 decembrie. În total, WSD se serbează în 112 resorturi din 31 de țări, din America de Nord până în Africa de Sud sau în Asia.

Deși vremea nu a fost generoasă cu pârtiile de schi din țară, cu tunuri de zăpadă s-a reușit acoperirea unei întregi pârtii la Arena Platoș, pe care vor fi construite obstacolele artificiale necesare desfășurării concursului.

Concursul va avea loc pe pârtia D iar pentru concurenţi nu se va percepe taxă de participare. Spectacolul va începe cu demonstrați de freestyle urmând ca apoi concurenții să își arate îndemânarea în sărituri spectaculoase peste kicker sau în păstrarea echilibrului pe rails-urile și pipe-urile ce vor fi instalate pe pârtie. La finalul concursurilor, riderii vor putea viziona documentarul „Sleeping Giants” iar ziua se va încheia cu primul party în noul apres-schi al resortului Arena Platoş.

„Deși nu avem condițiile de zăpadă pe care le dorim vom sărbători această zi, devenită tradiție la Arena Platoș, alături de celelalte 112 resorturi din lume”, spune Martin Freinademetz. Marele câştigător al concursului va fi premiat cu un skipass de sezon la Arena Platoş, locul secund cu un skipass pentru două weekenduri iar ultimul loc pe podium va primi drept premiu un skipass pentru un weekend.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite