Voinţa joacă duminică cu FC Bihor pe Municipalul sibian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La partida de la Sibiu oaspeţii vor fi însoţiţi şi de o galerie a fanilor. Meciul are loc pe Municipal de la ora 12.00 şi este televizat pe canalul Dolce Sport.

CITIŢI ŞI:

Eric revine la Gaz Metan Mediaş în meciul cu Sportul Studenţesc

Pustai se teme de "studenţi"

Peste 5.000 de sibieni sunt aşteptaţi duminică la prânz pe Stadionul Municipal să susţină Voinţa Sibiu în primul meci tare din 2011. Aflată pe primul loc în cadrul seriei a II-a a Ligii secunde la fotbal, Voinţa Sibiu întâlneşte de la ora 12.00 pe FC Bihor Oradea. Dacă înving, sibienii au şanse reale la promovare şi se pot chiar distanţa la cinci puncte de CS Mioveni, ocupanta locului secund. Biletele de intrare la meci s-au pus în vânzare la casieria de la stadion şi costă cinci lei.

Bihorenii au probleme de lot

Conform fc-bihor.ro, antrenorul Gheorghe Ghiţ nu se va putea baza la acest joc pe serviciile fundaşului stânga C. Iuhas, care este suspendat, datorită cumulului de 4 cartonaşe galbene. De asemenea, mijlocaşul Coroian acuză o contractură musculară, care-l face incert până la ora începerii jocului. Cum tinerii Mărkuş şi Florean au participat săptămâna aceasta la acţiunea lotului naţional de juniori şi s-au întors abia joi dimineaţă, tehnicianul va hotărî împreună cu staff-ul până la începerea disputei dacă-i va folosi sau nu.

Tehnicianul Gheorghe Ghiţ susţine că-l aşteaptă un joc greu, dar are încredere în elevii săi: "Sper ca în urma unui joc bun să reuşim să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Voinţa Sibiu. Întâlnim o echipă cu o fază defensivă foarte bună, dar sper să facem un joc bun la Sibiu."

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite