Eric revine la Gaz Metan Mediaş în meciul cu Sportul Studenţesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medieşenii vor putea conta în meciul cu Sportul Studenţesc pe serviciile lui Eric de Oliveira. Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat că partida cu Sportul Studenţesc va fi dificilă, formaţia bucureşteană având evoluţii foarte bune pe teren propriu.

CITEŞTE ŞI:

Pustai se teme de "studenţi"


Fotbalistul Eric de Oliveira a intrat săptămâna aceasta în programul normal de pregătire al echipei din Mediaş şi va fi prezent pe teren în partida de duminică cu Sportul. Brazilianul a afirmat că meciul împotriva Sportului va fi dificil, însă se aşteaptă ca Gaz Metan să obţină prima victorie din acest an.

"Va fi la fel de dificil cum a fost în tur. Sportul este o echipă care pasează mult, care ajunge la finalizare des, dar sperăm să luăm primele 3 puncte din acest an. Sunt bucuros că am revenit, am văzut meciul cu Timişoara la televizor, iar la meciul cu Astra am stat în tribune şi nu mi-a plăcut deloc, mă enervez mai mult aşa decât ca atunci când joc. Sper să îmi ajut coechipierii să luăm toate cele 3 puncte sau măcar un punct", a precizat mijlocaşul brazilian.

Echipa Gaz Metan Mediaş va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 15.00, formaţia Sportul Studenţesc, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite