Voinţa Sibiu testează doi jucători sârbi şi mai aşteaptă un atacant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii de la Voinţa Sibiu
Jucătorii de la Voinţa Sibiu

Preşedintele grupării sibiene, Ioan Hămbăşan, a declarat că la reunirea lotului, programată pentru luni, 9 ianuarie, la prânz, mai sunt așteptați doi sârbi, precum și că, în cel mai scurt timp, ar urma să ajungă la Sibiu și un atacant.

CITIŢI ŞI:

Cantonament în Antalya pentru fotbaliştii de la Voinţa Sibiu

Gazistul Pârvulescu a semnat cu Steaua: "Nu puteam să aştept oferte de la Dinamo toată viaţa"

Dramă la Mediaş. Cristi Bud aproape de finele carierei de fotbalist la doar 26 de ani

”Vom completa lotul cu 5 jucători în această iarnă. Vor mai veni doi jucători sârbi, plus un atacant, de care nu vă pot oferi mai multe amănunte pentru moment, dar vă asigur că va fi un vârf de atac care ne va fi de mare ajutor. Nu pot să spun despre cine e vorba pentru a nu avea probleme la tratative, dar de îndată ce lucrurile devin clare veți afla numele lui”, a declarat Hămbășan pe vointasibiu.ro.

În ceea ce-i privește pe jucătorii care s-ar putea despărți în această iarnă de CSU Voința, lista îi cuprinde, conform președintelui Ioan Hămbășan, pe Ionuț Matei, Andrei Antohi, Radu Neguț, Alex Martinescu, Ionuț Olteanu și Istvan Szabo.

Alți 3 jucători, tineri de perspectivă, portarul Dani Vlad, Adi Cîrstean și Greavu, ar urma să fi înprumutați la alte echipe.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite