Gazistul Pârvulescu a semnat cu Steaua: "Nu puteam să aştept oferte de la Dinamo toată viaţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş a semnat, miercuri, un contract pe cinci ani cu gruparea FC Steaua, informează site-ul oficial al clubului bucureștean. Steaua va achita aproximativ 1.000.000 de euro pentru aducerea fotbalistului dorit insistent și de Dinamo.

CITIȚI ȘI:

Dramă la Mediaş. Cristi Bud aproape de finele carierei de fotbalist la doar 26 de ani

"Sunt foarte fericit pentru alegerea făcută, tot timpul mi-am dorit să ajung la un club mare şi sunt foarte bucuros că am ajuns aici. De acum înainte totul va depinde de mine şi de evoluţiile mele. Sunt convins că fanii mă vor primi foarte bine la echipă", a declarat Paul Pârvulescu pentru steauafc.ro.

"Nu ştiu dacă i-am supărat pe conducătorii dinamovişti. M-am gândit în primul rând la viitorul meu, am ales ce a fost mai bine pentru mine, nu puteam să aştept oferte de la Dinamo toată viaţa, pentru că riscam să mor la Mediaş. Nu ştiu de ce s-au împotmolit discuţiile cu Dinamo, cei de la Mediaş ştiu, dar pe mine nu mă mai interesează", a afirmat jucătorul la GspTV, care a adăugat că Dinamo îi oferea mai mult de 6.000 de euro pe lună, dar nu a dorit să spună cât va câştiga la Steaua.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite