Voința Sibiu rămâne fără înfrângere în liga 2 după succesul cu 1-0 de la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 10-a a Ligii a II-a, disputată astăzi, formaţiile din Oltenia au fost la putere, obţinând două victorii şi o remiză.

CITIȚI ȘI:

Mediaşul face scandal după ce arbitrii au ajutat pe Dinamo să bată Gazul cu 3-2

Pelici: "Voinţa Sibiu a fost aproape de o mare surpriză la Timişoara"

Fiul lui Beckenbauer vrea să se bage în fotbalul românesc la Voinţa Sibiu (FOTO)

Voința Sibiu a reușit azi să își treacă în cont încă un succes în eșalonul secund al fotbalului românesc. Sibienii pregătiți de Pelici au învins cu 1-0 la Deva, acolo unde Mureșul avea nevoie neapărată de victorie ca să iasă din subsolul clasamentului. Sibienii au dat lovitura în penultimul minut de joc, când Beza, a reluat cu capul în poarta echipei gazdă.

Voința joacă etapa viitoare acasă, derbiul cu prima clasată, Petrolul Ploiești. Meciul are loc duminica viitoare, de la ora 12.00 pe stadionul Municipal din Sibiu.

Echipele oltene fără înfrângere

La Craiova, Gaz Metan CFR s-a impus la limită, 1-0, în duelul cu Poli Iaşi, unicul gol al meciului fiind marcat de Trifu (78), dintr-un penalti scos tot de el. La Slatina, ALRO a mai repurtat un succes, 1-0 cu ACU Arad. Partida s-a decis din minutul 28, când Bârsan a transformat un penalty obţinut de Ene. În fine, CSM Vâlcea a scos o remiză pe terenul Unirii Alba Iulia, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul prin Cristea (20), Vasile egalând şase minute mai târziu.

Iată şi celelalte rezultate de astăzi, din Seria a 2-a: FC Argeş - CS Mioveni 0-1, Petrolul Ploieşti - Arieşul Turda 2-0, UTA Arad - FC Bihor 0-0 la pauză (meciul a început la ora 18.00)

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite