Mediaşul face scandal după ce arbitrii au ajutat pe Dinamo să bată Gazul cu 3-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Gazului sunt revoltaţi că Dinamo a învins Mediaşul cu 3-2 cu ajutorul arbitruluiMarian Balaci, care nu l-a eliminat pe Scarlatache şi a acordat un penalty uşor.

CITIŢI ŞI:

Dinamo - Gaz Metan, 3-2 / Mediaşul pierde pe deciziile arbitrului

Pelici: "Voinţa Sibiu a fost aproape de o mare surpriză la Timişoara"

Fiul lui Beckenbauer vrea să se bage în fotbalul românesc la Voinţa Sibiu (FOTO)

Horoba atacă dur arbitrajul

"A fost un arbitraj scandalos, nu ştiu ce caută acest individ În Liga 1. A dat un penalty inventat, iar Scarlatache trebuia eliminat!", a declarat directorul executiv al luiGaz Metan, Ioan Horoba. "Se perpetuează astfel de maniere de arbitraj, şi nimeni nu ia o decizie radicală", a mai spus şeful de la Gaz Metan pentru www.adevarul.ro. Borcea are o altă părere: "Cristea a fost faultat de două ori la penalty!"

Cristea: "Mi s-a părut penalty clar. Suntem fericiţi pentru victorie, nu ne interesează spectacolul, ci punctele şi, eventual, să aducem trofee".

Liviu Ganea

Andone: "Am jucat prost, a fost poate unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am făcut în campionat. În condiţiile în care am întâlit cu o echipă foarte bună, zicem mersi pentru victorie. Dacă arbitru a dat penalty, înseamnă că a fost! Jocul m-a nemulţumit, aproape toţi jucătorii au evoluat modest, doar cei care au intrat după pauzp au schimbat faţa noastră. Linişte în Ştefan cel Mare după această victorie? Până duminică..."

Pustai este şi el supărat

Antrenorul Gazului a atacat şi el maniera de arbitraj a lui Balaci. Matematicianul de pe banca Gazului a mărturisit că de câte ori joacă în Bucureşti cu echipa sa, mereu arbitrii o dezavantajează. "Maniera de arbitraj i-a iritat foarte tare pe jucători. Întâmplător sau nu, cele mai multe penalty-uri le primim împotrivă atunci când jucăm contra echipelor din Bucureşti"

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite