Voința Sibiu a dedicat lui Neșu victoria cu 3-1 cu Gaz Metan CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa sibiană de fotbal Voința s-a impus sâmbătă cu scorul de 3-1, în fața celor de la Gaz Metan CFR. Tătar, Bunea și Grigore au marcat golurile victoriei sibiene.

CITIȚI ȘI:

Eric pleacă de la Gaz Metan! Mediaşul visează la Europa League după succesul cu CFR

Pustai: "Te simţi bine când ai rezultate peste Steaua, Dinamo şi CFR Cluj"

Un steag uriaş a fost fabricat la Sibiu pentru Neşu!

CSU Voința Sibiu ocupă acum locul patru în clasament, la patru puncte distanță de ultimul loc ce asigură promovarea în liga 1 de fotbal. Antrenorul sibienilor, Alexandru Pelici a declarat după partidă că el încă mai speră că Sibiul poate ajunge în acest sezon în liga 1.

”Am meritat victoria sâmbătă. Din păcate suntem la mâna adversarilor ca să mai reușim promovarea. Presiunea a fost prea mare pe umerii jucătorilor mei și de aceea am pierdut pasul ca să zic așa și ne-am îndepărtat de locurile de promovare” a spus Pelici.

Dedicație pentru Neșu
Pelici a ținut să facă o precizare specială după meciul câștigat de echipa sa.

”Vrem să dedicăm victoria de azi a Sibiului pentru fotbalistul Mihai Neșu. Știm că trece prin momente foarte grele. Este o dramă ce s-a întâmplat cu acest jucător și tototdată om extraordinar. Am dorit să îi transmitem și noi de la Sibiu un mesaj de încurajare” a mai spus Pelici, după succesul întregistrat de sibieni în liga 2.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite