Eric pleacă de la Gaz Metan! Mediaşul visează la Europa League după succesul cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golurile echipei din Mediaş au fost marcate de Eric '30, '75 şi Pârvulescu '60. Pentru CFR Cluj au înscris Rada '29 şi Hora '36.

CITIŢI ŞI:

Pustai: "Te simţi bine când ai rezultate peste Steaua, Dinamo şi CFR Cluj"

Rada a deschis scorul pentru CFR Cluj, în minutul 29, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.Gaz Metan Mediaş a egalat după doar un minut, prin Eric, care după o acţiune individuală l-a lobat pe portarul Mincă din 15 metri.Oaspeţii au trecut din nou în avantaj pe tabela de marcaj, în minutul 36, datorită unui gol înscris de Hora cu un şut din careu, după o centrare de pe partea stângă a lui Nicoară. Pârvulescu a restabilit egalitatea în minutul 60, cu un şut în diagonală, iar Eric a înscris golul victoriei gazdelor, în minutul 75, după un un-doi nu Bawab.

Cer ajutorul CFR-ului şi Mureşului
Medieşenii nu au ascuns faptul că vor ţine pumnii strânşi în faţa televizoarelor, pentru ca luni seară FCM Tg. Mureş să producă surpriza şi să învingă pe Steaua în Ghencea, pentru ca Mediaşul să rămână în clasament peste echipa lui Oli. „Ne dorim să batpă Mureşul. CFR e o echipă mare şi o echipă bună şi credem de asemenea că ei pot să bată pe Steaua în ultima etapă pentru ca noi să terminăm în clasament peste ei. Credem în şansa noastră de a prinde un loc de cupe europene în acest sezon” a spus după meci vedeta Gazului, Eric de Oliveira.

Brazilianul a mai spus că cel mai probabil meciul cu CFR a fost ultimul jucat în faţa fanilor Mediaşului, în tricoul lui Gaz Metan.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite