Viteza de rulare pe „strada morţii” redusă la 30 km/h

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Strada Semaforului este prima stradă din Sibiu pentru şoferii de autocamioane în momentul în care vor să tranziteze oraşul.

CITIŢI ŞI:

Strada Semaforului din Sibiu a devenit strada morţii în ultimii ani

Accident cu două TIR-uri pe Semaforului

Începând de luni, 5 iulie, pe strada Semaforului va intra în vigoare măsura de reducere a vitezei maxime de rulare la 30 de km/oră. Această modificare va fi operată datorită numeroaselor accidente ce au avut loc pe această stradă intens tranzitată, aceasta fiind şi o arteră de trafic greu pe un sens. Tot cu acest scop trecerile de pietoni de pe această stradă au fost marcate cu roşu pentru a creşte vizibilitatea lor pentru participanţii la trafic. Primăria Sibiu va monta indocatoarele corespunzătoare, iar Poliţia va monitoriza zona.

Stradă expusă accidentelor
În luna martie a anului trecut un TIR a lovit un copil la intersecţia cu strada Electricienilor. Băiatul de doar 7 ani suferit un traumatism cranian sever. Acesta a trecut regulamentar pe trecerea de pietoni şi a fost călcat de un un Tir al cărui şofer nu l-a observat. Tot anul trecut, în luna iunie de această dată, un alt TIR a lovit un pieton chiar pe trecerea de pietoni din zona Pieţei Vasile Aaron. În urma impactului, cel accidentat a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 59 de ani traversa strada regulamentar. Şoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru omor din culpă. Deşi lucrează la ea de ani de zile, autorităţile au promis că anul acesta vor da în folosinţă Centura ocolitoare a Sibiului, arteră care va scoate, în sfârşit, traficul greu din Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite