Strada Semaforului din Sibiu a devenit strada morţii în ultimii ani (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa unei centuri ocolitoare a Sibiului face strada Semaforului din oraş să fie una presărată cu victime nevinovate.

CITEŞTE ŞI:

Accident cu două TIR-uri în Sibiu. O persoană a rămas încarcerată

Motociclistul accidentat la Miercurea Sibiului este în comă la Tg. Mureş

Trafic blocat pe DN1 Sibiu - Braşov, la Hula Bradului

Pe strada Semaforului din Sibiu, unde în urmă cu aproximativ o oră două TIR-uri s-au ciocnit, o persoană rămânând încarcerată, au loc periodic accidente foarte grave sau mortale.

În luna martie a anului trecut un TIR a lovit un copil la intersecţia cu strada Electricienilor. Băiatul de doar 7 ani suferit un traumatism cranian sever. Acesta a trecut regulamentar pe trecerea de pietoni şi a fost călcat de un un Tir al cărui şofer nu l-a observat.

Tot anul trecut, în luna iunie de această dată, un alt TIR a lovit un pieton chiar pe trecerea de pietoni din zona Pieţei Vasile Aaron. În urma impactului, cel accidentat a murit pe loc. Poliţiştii au stabilit că bărbatul de 59 de ani traversa strada regulamentar. Şoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru omor din culpă.

Strada Semaforului este prima stradă din Sibiu pentru şoferii de autocamioane în momentul în care vor să tranziteze oraşul.

Deşi lucrează la ea de ani de zile, autorităţile au promis că anul acesta vor da în folosinţă Centura ocolitoare a Sibiului, arteră care va scoate, în sfârşit, traficul greu din Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite