Vineri are loc bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproximativ 80 de locuri de muncă disponibile în Caraş- Severin
Aproximativ 80 de locuri de muncă disponibile în Caraş- Severin

Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilităţi şi tineri care părasesc sistemul de protectie sociala se ţine la sediul AJOFM de la ora 10.00.

CITIŢI ŞI;

Peste 460 de tineri selectaţi pentru încadrare la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Înghesuială pentru un loc de muncă, la Sibiu

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 15 octombrie 2010, „Bursa locurilor de muncă pentru persoane cu dizabilităţi şi tineri care părasesc sistemul de protectie sociala”, în Sibiu (la sediul AJOFM, str. Morilor nr. 51 A), începând cu ora 10:00. „Această măsură activă pentru combaterea şi prevenirea şomajului se adresează în mod deosebit persoanelor cu nevoi speciale, dar este deschisa tuturor celor care nu au un loc de munca si doresc sa se angajeze. Participarea, atat a reprezentantiilor agentiilor economici cat si a persoanelor in cautarea unui loc de munca, este gratuită”, a declarat Ioan Lucian Hămbăşan.

În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise până la această dată învitaţii unui număr de 50 de agenţi economici din judeţ.

Avantaje pentru angajatori
Reamintim angajatorilor care încadrează în muncă, pe perioadă nedeterminata absolvenţi din cadrul persoanelor cu handicap, că vor beneficia, pe o perioadă de 18 luni pentru fiecare absolvent, de o sumă egală cu de 1, 1,2 sau 1,5 ori valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare la data încadrării în muncă, cu condiţia să menţină raporturile de muncă sau de serviciu cel puţin 3 ani de la data incheierii acestora.

De asemenea, angajatorii care în raport cu numărul de angajaţi nu au obligaţia potrivit legii de a încadra în muncă persoane cu handicap (sau şi-au îndeplinit această obligaţie), si încadrează în muncă pe o perioadă nedeterminată persoane cu handicap, beneficiază lunar de la bugetul asigurărilor pentru şomaj, pe o perioadă de 12 luni, de o subvenţie egală cu valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare, pentru fiecare persoană cu handicap angajată.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite