Peste 460 de tineri selectaţi pentru încadrare la bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, a fost organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu concomitent în două locaţii din judeţ, respectiv la Sibiu şi Mediaş.

CITIŢI ŞI:

Înghesuială pentru un loc de muncă, la Sibiu

Peste 500 de slujbe vor fi oferite la Bursa locurilor de muncă de la Sibiu

La această acţiune au participat invitaţi membrii Consiliului Consultativ al A.J.O.F.M. Sibiu, ai serviciilor publice deconcentrate, reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor.

Cei 852 participanţi (612 la Sibiu şi 240 la Mediaş) au avut de ales dintr-un număr total de 545 locuri de muncă puse la dispoziţie de către 40 agenţi economici din judeţ; la Sibiu 27 firme au oferit 439 locuri de muncă, iar la Mediaş 13 agenţi economici cu 106 posturi.

Dintre persoanele intervievate 463 au fost selectate în vederea încadrării (321 la Sibiu şi 142 la Mediaş), în meserii precum inginer mecanic, agent comercial, tehnician electronist, operator montare manuală şi automată, confecţioner asamblor, agent de asigurare, lucrător comercial, inspector asigurări, confecţioner încălţăminte şi altele, urmând a ocupa un loc de muncă după susţinerea unui interviu sau a unei probe de lucru la sediul angajatorului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite