Vine raportul pentru fisurile de la terminalul aeroportului de 60.000.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concluziile anchetei declanşată de către Consiliul Judeţean Sibiu, în cazul găsirii vinovatului pentru tragerea la răspundere, pentru problemele de la Aeroportul Internaţional, vor fi făcute publice cel mai târziu la mijlocul săptămânii viitoare

CITIȚI ȘI:

Donaţie obligatorie către Biserică pentru viitorii şoferi sibieni

Profesorii sibieni intră în grevă generală, apoi în concediu

Tinerele mămici şi-au scos bebeluşii în stradă

Asta pentru că expertiza comandată în cazul determinării cauzelor care au dus la apariţia de fisuri, la terminalul în care s-au „pompat” zeci de milioane de euro pentru a fi construit, a ajuns pe masa celor de la Facultatea de Construcţii din Bucureşti. Mai mult raportul făcut de cei din Capitală, va fi prezentat comisiei abilitată în cadrul CJ-ului să ancheteze problema. „Comisia de recepţie a lucărilor de la Aeroport va intra în posesia raportului de la Bucureşti cel mai târziu, vineri, în această săptămână. Acesta va fi studiat pe îndelete, de fiecare membru şi după aceea se va lua şi o decizie finală în acest caz”, a explicat Constantin Şovăială, vicepreşedinte al CJ Sibiu.

Întâlnire decisivă miercurea viitoare
Pentru a explica apoi concluziile raportului de expertiză, cei de la Facultatea de Construcţii se vor întâlni cu proiectanţii dar şi cu executanţii lucrărilor de la terminal. Decizia ce va fi luată şi prezentată celor implicaţi în acest caz, va fi definitivă şi irevocabilă. „În data de 26 mai, adică miercurea viitoare, membrii comisiei vor stabili cine se face vinovat de problemele de la terminal şi cine va suporta şi va efectua reparaţiile de rigoare”, a mai punctat Şovăială. Numai puţin de 60.000.000 de euro a costat modernizarea aerogării sibiene.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite