Val de agresiuni la Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au ajuns la spital, după ce au căzut victime ale unor agresiuni. Este vorba despre trei bărbaţi, care au primit îngrijiri medicale şi au rămas internaţi.

Citiţi şi:

O femeie a ajuns la spital în şoc anafilactic

O femeie a ajuns la spital după ce a fost muşcată de un şobolan

Unul dintre bărbaţi are 53 de ani, şi le-a povestit medicilor că ar fi fost bătut de cel pentru care lucre ca şi cioban, pe motiv că l-a găsit stand la un pahar cu un alt coleg. Bărbatul spune că este hotărât să facă plângere la Poliţie. El a rămas internat la Ortopedie.

Tot la spital a ajuns şi un tânăr de 23 de ani, din Sibiu, care are mandibula ruptă şi a rămas internat în cadrul Compartimentului Buco-Maxilo-Facial. Acesta susţine că era la Ocna împreună cu mai mulţi prieteni, când un tanar din alta gasca l-a lovit cu o casca de motor in fata, dupa ce se pare ca   l-a confundat cu altcineva.

De ajutorul medicilor a avut nevoie şi un tânăr de 25 de ani din Sibiu, care susţine că a fost atacat de un necunoscut noaptea, pe Calea Poplăcii. “Tânarul prezenta un traumatism de orbită stângă, fractură os zigomatic stâng şi fractură maxilar. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a rămas internat în cadrul Secţiei ORL”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite