O femeie a ajuns la spital în şoc anafilactic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia le-a povestit medicilor că a fost înţepată de o viespe, în timp ce se afla la o vecină, în vie. Ea va mai rămâne câteva zile internată, pentru supraveghere şi tratament de specialitate. Alte 5 persoane au ajuns ieri la Urgenţă, înţepate de albine.

Citiţi şi:

A ajuns la spital după ce a căzut de la înălţime

O femeie a ajuns la spital după ce a fost muşcată de un şobolan

Femeia are 48 de ani şi este din Arpaşu de Jos. Ea le-a povestit medicilor că ştia că este alergică, şi imediat după ce a fost înţepată soţul ei a chemat salvarea.

“Femeia a primit îngrijiri medicale, iar starea sa este bună, acesta mai rămâne însă pentru câteva zile internată în spital pentru supraveghere şi tratament de specialitate”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Tot ieri, la spitalul din Sibiu au mai ajuns 5 persoane înţepate de albine, cu reacţii alergice. Acestea au primit îngrijiri medicale şi nu au avut nevoie de internare.

“Medicii recomandă sibienilor care au suferit astfel de înţepături şi prezintă reacţie alergică locală sau generalizată să se prezinte de urgenţă la o unitate medicală, iar ca măsură de prim ajutor pentru persoanele care se ştiu alergice la înţepăturile de viespe sau albină, medicii recomandă ca acestea să poarte cu ele un dispozitiv autoinjector cu adrenalină (epinefrină) pentru a evita şocul anafilactic”, adaugă Raluca Puşcă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite