VIDEO Pelici a rămas la Voinţa pentru liga 1. Cinci fotbalişti noi au venit luni la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Bar, Ionuţ Coman (Victoria Brăneşti) Florin Popa (Săgeata Năvodari), Dănălache (FCM Tg. Mureş) şi Antohi (Pandurii) au fost noutăţile de la antrenamentul de luni al Voinţei Sibiu. Alex Pelici a decis să rămână să antreneze Sibiul şi în liga 1, ajutat fiind de către Sandu Tăbârcă din funcţia de director tehnic.

CITIȚI ȘI:

Debut în forţă în Liga I: Voinţa Sibiu - Steaua Bucureşti în prima etapă

EXCLUSIV - „Ghiţă” de Nigeria dă culoare la Voinţa Sibiu

Alexandru Pelici a ales să rămână la Sibiu, după ce Luceafărul Oradea l-a lăsat să antreneze în liga 1. Voința și Luceafărul s-au înțeles și le mulțumesc celor de la Oradea pentru că au dat dovadă de înțelegere” a declarat luni Alex Pelici.

Tehnicianul sibian va avea în lot cel puţin nouă jucători noi.
Deocamdată au apărut la antrenamente Dănălache, Sergiu Bar, Ioan Coman, Antohi şi Florin Popa.

„Aşteptăm să mai vină încă câțiva. Sunt jucători care credem noi că se pot înscrie în tiparele acestei echipe și au calitățile pe care le căutăm.Avem nevoie de câți mai mulți jucători, dar știm prea bine că acest lucru este greu de realizat. Noi nu dispunem de resurse nelimitate ca să aducem o echipă întreagă, dar vom aduce jucătorii de care considerăm noi că este nevoie”, a mai declarat tehnicianul echipei sibiene proaspăt promovată în liga 1.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite