EXCLUSIV - „Ghiţă” de Nigeria dă culoare la Voinţa Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Odiri vrea să ajungă să joace în liga 1 la Voinţa
Odiri vrea să ajungă să joace în liga 1 la Voinţa

Un tânăr de 20 de ani este primul jucător de culoare şi totodată primul jucător african ce activează în fobalul sibian. Oghenovo Odiri Kingsley este strigat de colegi şi antrenori cu apelativul „Ghiţă” pentru că numele lui este greu de reţinut.

Fanii grupării sibiene Voinţa Sibiu au rămas surprinşi de o apariţie mai mult decât exotică în lotul de jucători ai grupării pregătită de bănăţeanul Alexandru Pelici. Antrenorul sibienilor a decis să aducă la prima echipă un fotbalist care de fapt se află de ceva timp în curtea echipei sale, dar care stătea „ascuns” la echipa a II-a, care evoluează în liga a IV-a.

Oghenovo Odiri Kingsley, originar din Nigeria, a fost deja testat într-un amical cu Pandurii Tg. Jiu şi nu a lăsăt deloc o impresie rea.

Tânărul este în fapt primul fotbalist de culoare care ajunge la o echipă locală, este în Sibiu de mai bine de doi ani, dar nu a reuşit să rupă gura târgului cum se spune în fotbal. Odiri a evoluat până în martie 2010 la echipa Şcolii de Fotbal.

Află întreaga poveste şi cine l-a "botezat" pe Odiri cu numele de Ghiţă, din ediţia tipărită a ADS Sibiu, care se găseşte la toate chioşcurile de difuzarea presei din judeţ.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite