VIDEO - Braconieri sibieni prinşi în flagrant la vânătoare de căprioare. Doi căpriori găsiţi împuşcaţi în portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În dimineaţa zilei de astăzi, în jurul orelor 06.30, în urma unei acţiuni organizate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Sălişte în cooperare cu Serviciul A.E.S.P. din cadrul I.P.J. Sibiu, au fost prinşi în flagrant doi sibieni aflaţi de vântătoare de căprioare.

CITEŞTE ŞI:

Încă o persoană arestată în cazul furtului unei arme de vânătoare

Porcii interzişi în târgurile din municipiul Sibiu

CFR introduce tren nou de la Sibiu pe litoral. Face 12 ore până ajunge la mare

T. Traian, în vârstă de 53 ani, şi fiul acestuia, T. Alexandru Mihai, în vârstă de 20 ani, ambii cu domiciliul în oraşul Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu au fost depistaţi de poliţişti cu doi căpriori morţi în maşina personală.

Cele două persoane au fost depistate având asupra lor, în autoturismul pe care îl foloseau, doi căpriori masculi împuşcaţi şi două arme cu glonţ, deţinute fără autorizaţie.

La vânătoare, de capul lor

"Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că cele două persoane se aflau la braconaj cinegetic pe fondul de vânătoare Amnaş al AJVPS Sibiu fără a deţine permis de vânătoare, autorizaţie de vânătoare şi aviz de port armă. Totodată, cei doi au declarat că una dintre arme a fost găsită, în urmă cu câţiva ani, la demolarea unui imobil, iar cealaltă a fost achiziţionată şi adusă în ţară din Germania în cursul anului 1996.
În cauză au fost luate măsuri de confiscare a autoturismului şi a celor două arme", arată Adela Negoi, purtător de cuvânt al Poliţiei Sibiu.



Pe numele celor două persoane a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de braconaj cinegetic, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, contrabandă şi operaţiuni de import fără autorizaţie. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale cu autorii în stare de reţinere.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite