VIDEO - S-a retras cel mai longeviv consilier local din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hans Klein este consilier din anul 1992 şi a anunţat că vrea să se dedice mai mult meseriei de profesor universitar, dar şi familiei sale.

CITIŢI ŞI:

Hans Klein, preşedintele FDGR Sibiu, cercetat penal

Preşedintele FDGR Sibiu, lovit în plin de o maşină

Şedinţa de Consiliu Local din această lună a avut parte de un moment cu totul special. Chiar dacă nu a fost retras niciun proiect de pe ordinea de zi, cei prezenţi s-au emoţionat vizibil în momentul în care preşedintele de şedinţă, consilierul Hans Klein a făcut un anunţ ce i-a lăsat cu gura căscată pe toţi.

„Le mulţumesc tuturor că în aceşti 19 ani de când sunt consilier local am reuşit până la urmă să ne înţelegem şi să ne privim în ochi cu demnitate. Consider că am ajuns la o vârstă la care e mai bine să mă retrag. Eu provin dintr-o familie de la care am învăţat că e bine să te retragi atunci când simţi că nu mai poţi şi trebuie să laşi locul la alţii” a declarat aproape cu lacrimi în ochi cel care de curând a împlinit vârsta de 70 ani. 

Klein a declarat că vrea să îşi petreacă mai mult timp alături de familie şi să se dedice şi cercetării ca profesor universitar. Primarul Klaus Iohannis i-a mulţumit şi el consilierului pentru activitatea avută în cadrul Consilului Local.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite