Sibiu: Preşedintele FDGR Sibiu, lovit în plin de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hans Klein, preşedintele Forumului Democrat al Germanilor din România, organizaţia de Sibiu, a fost lovit de o maşină, în această dimineaţă, în timp ce se deplasa cu bicicleta.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - "L-am tăiat până a sărit apa din el!"

VIDEO - Romii care s-au înjunghiat în Gara Mică sunt soţ şi soţie

VIDEO - Telefonista care a demascat abuzurile de la ISU are interzis să intre în unitate

Incidentul s-a petrecut pe Bulevardul Victoriei din Sibiu, iar Hans Klein, care este şi consilier local din partea FDGR, mergea spre o alimentară pentru a face câteva cumpărături. Din spusele poliţiştilor care au interogat martorii, de pare că bărbatul a vrut să traverseze şoseaua, cu bicicleta şi nu s-a asigurat. “Victima care se deplasa pe bicicletă a efectuarea un viraj la stânga, fără să acorde prioritate unui autoturism care circula regulamentar”, susţine inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

VIDEO - Bărbatul înjunghiat de soţie în gară are plămânul stâng perforat (GALERIE FOTO)
Un echipaj SMURD a ajuns rapid la faţa locului şi i-au dat îngrijiri medicale după care Hans Klein a fost transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu. “Pacientul are un traumatism cranio cerebral acut închis minor, o fractură planton fibial la nivelul piciorului drept şi încă o fractură de peroneu, la acelaşi picior”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al  Spitalului Clinic Judeţean Sibiu. Hans Klein a fost internat pe secţia de Ortopedie.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite