VIDEO - Protest spontan la Finanţele Publice din Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice s-au solidarizat cu colegii din Capitală. Oamenii s-au supărat pe lidereul de sindicat, Daciana Rada, care i-a acuzat că fac anumite jocuri politice.

CITIŢI ŞI:

Fiscul sibian a ieşit în stradă

Ţeapă de 13 milioane euro dată statului de două firme care vând maşini second-hand la Sibiu

Sechestru pus de Finanţe pe proprietăţi de aproape 7.000.000 de lei la Agnitex şi Balanţa Sibiu

Angajaţii Finanţelor Publice din Vaslui au intrat şi ei în grevă

Mai mult de jumătate din sibienii angajaţi la instituţia de pe Calea Dumbrăvii au ieşit dis de dimineaţă în faţa imobilului unde lucrează ca să îşi arate solidaritatea faţă de colegii lor din Bucureşti şi asta în ciuda faptului că ieri, liderul sindical Daciana Rada, a anunţat că nimeni din Sibiu nu va ieşi să protesteze.

image

„Nu mai putem să stăm aşa. Avem copii acasă, rate la bănci. Să ne dea stimulentele înapoi” au răbufnit oamenii când Daciana Rada a ieşit în faţa instituţiei să vorbească cu ei.

image

Chiar dacă au stat în semn de protest în faţa intituţiei, activitatea nu a fost întreruptă, la ghişee lucrându-se normal.

image

O parte din angajaţii Trezoreriei, Casei de Pensii şi ITM-ului din Sibiu, care lucrează într-o clădire învecinată a DGFP Sibiu, au ieşit şi ei în faţa instituţiei ca să îi aplaude pe cei de la Finanţe pentru acţiunea lor.



„Vom face un tabel pe care îl vom semna cu toţi ca să ne exprimăm solidaritatea cu colegii din ţară care protestează” – Daciana Rada, lider de sindicat DGFP Sibiu.

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite