VIDEO – O bucătăreasă fură mâncarea copiilor de la un centru de plasament din Sibiu (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii au protestat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu, după ce au prins-o pe bucătăreasa de la centrul de plasament Gulliver că le fură din mâncarea zilnică.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Nuntaşi intoxicaţi cu peşte la o nuntă în Şelimbăr

Violatorul din Sibiu ar fi abuzat doi copii şi în Braşov

Copiii au făcut scandal după ce, spun ei, de mai multă vreme una din bucătăresele de la centrul de plasament de pe strada Hegel, s-a pus pe furat din mâncarea pe care le-o pregăteşte zilnic. Copiii au mărturisit că au stat la pândă şi aşa au descoperit că bucătăreasa îşi face provizii şi pleacă seara cu plasele pline din centrul de plasament.

image

„De mai bine de un an de zile se întâmplă lucrul acesta. Am văzut cu toţii ce mijmaşuri face. Vrem dreptate. Azi dimineaţă am intrat în vestiarul bucătăresei Ganea Cornelia şi am găsit acolo depozitate brânză, făină, margarină, pâine, salamuri... Noi facem foamea din cauza ei” a povestit Şovari Andrei, unul din copiii din centru.

Au donat sânge ca să îşi cumpere mâncare
Povestea celor 51 de copii este cu atât mai cutremurătoare, cu cât aceştia au povestit reporterului Adevărul că au trebuit să facă sacrificii ca să îşi procure mâncare. „Am fost şi am donat şi sânge ca să am bani să îmi iau de mâncare” a povestit Căldărar Victor, în timp ce îşi sufleca mâneca la bluză, ca să arate semnul lăsat de ac, în timpul donării de sânge.

Au dus dovezile la DGASPC
Copiii au mers luni cu un sac plin cu proviziile şi alimentele descoperite în dulapul bucătăresei Ganea Cornelia, direct la sediul de pe Mitropoliei, al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu. Insituţia careia îi este subordonat centrul de plasament de pe Hegel, a anunţat că oficial a fost demarată o anchetă după sesizările copiilor. Bucătăreasa a refuzat să comenteze acuzele aduse de copii.

image
image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite