Violatorul din Sibiu ar fi abuzat doi copii şi în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Janos, de 47 de ani, a scăpat de faptele comise pe raza judeţului nostru fiindcă poliţiştii nu au avut suficiente probe să-l închidă.

CITIŢI ŞI:

Doi minori de 14 ani din localitatea Mârşa violaţi de un braşovean

Femeie aproape violată și amenințată cu cuțitul în halta Hașag

La 60 de ani a fost bătută,violată şi supusă unor perversiuni sexuale

Braşoveanul care, zilele trecute, a abuzat sexual doi băieţi de 14 ani din localitatea Mârşa, judeţul Sibiu, a mai profitat de încă doi copii dintr-o comună limitrofă Braşovului. Surse judiciare spun că Dani Janos, de 47 de ani, i-ar fi abuzat pe cei doi băieţi, ambii minori, în luna iulie a anului trecut.

Copiii se cunoaşteau bine cu Janos. Erau consăteni şi mergeau des la el acasă, pentru a se juca la calculator. Aveau încredere în el. Într-una din zile, bărbatul şi-a pierdut minţile şi i-a obligat pe cei doi copii să îl masturbeze. De frică, dar şi de ruşine, băieţii au preferat să tacă şi nu le-au spus părinţilor de cele petrecute decât în luna februarie a acestui an. Oamenii şi-au luat imediat copiii şi s-au dus glonţ la poliţie.

Anchetatorii i-au audiat pe băieţi, dar şi pe Dani Janos, dar din păcate, poliţiştii nu au putut strânge suficiente probe pentru a obţine arestarea lui. „Dosarul a fost înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, însă din data de 12 iulie a venit la noi şi este încă în lucru", a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Vă reamintim că Dani Janos a fost arestat, joi, de Tribunalul Sibiu, sub acuzaţia de viol după ce a obligat doi băieţi de 14 ani din localitatea sibiană Mârşa să întreţină cu el relaţii sexuale orale.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite