VIDEO - Iohannis „atacat” de un sibian în şedinţa Consilului Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Klaus Iohannis a fost apostrofat public la finalul şedinţei de joi pentru că nu primeşte oameni în audienţă de către un pensionar de 60 de ani care a venit să îşi prezinte o problemă în faţa consilierilor locali.

CITIŢI ŞI:

Klaus Iohannis a decis ce face dacă pierde alegerile din 2012

Un consilier protestează împotriva primarului Klaus Iohannis (FOTO)

Klaus Iohannis ameninţă consilierii care chiulesc că pot fi excluşi din Consilul Local

Primarul Sibiului a fost mustrat public de către un pensionar de 60 de ani chiar în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local. Iohannis a fost acuzat că nu stă de vorbă cu oamenii.

„Cum cunoaşte dânsul problemele oamenilor şi cetăţenilor din acest municipiul dacă nu stă de vorbă cu noi şi nu dă nicio audienţă. (...) Oare ce i-am făcut io la domnul primar? Dânsul nu este credincios sau nu suntem semeni toţi?” a strigat Iacob Ioan.

În anul 2010 şi până în prezent, primarul Iohannis nu a acordat nicio audienţă cetăţenilor. În schimb viceprimarul Astrid Fodor a primit 94 de persoane în audienţă, vicele Virgil Popa a fost vizitat oficial de 129 de cetăţeni, iar la secretarul Dorin Nistor a primit în audienţă 79 de oameni.

A venit cu o problemă socială
Iacob Ioan locuieşte într-o casă de pe strada Rennes, într-o locuinţă socială la care spune că trebuie amenajată şi se loveşte de tot felul de probleme birocratice.

„Mi-a fost repartizată o locuinţă socială într-o baracă fără căldură, apă, canalizare, curent. A trebuit să fac proiecte pentru fiecare în parte. Acum îmi trebuie proiect ca să fac casă. Vreau să îmi faceţi o derogare ca să pot să termin de amenajat acel spaţiu... Îmi vine să plâng de necaz şi de neputinţă”, a spus acesta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite