Un consilier protestează împotriva primarului Klaus Iohannis (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local Luca Ioan Ovidiu a venit la şedinţa ordinară a Consilului Local de joi cu un tricou pe care era scris un protest cu dedicaţie directă pentru primarul Sibiului.

CITIŢI ŞI:

Fostul ministrul al culturii din Luxemburg, premiat săptămâna viitoare la Sibiu

Un profesor sibian reprezintă România la o competiţie mondială organizată de INTEL

Şedinţa de joi a consilierilor locali din Sibiu a atras atenţia nu datorită proiectelor de pe ordinea de zi, ci datorită consilierului local Luca Ioan Ovidiu. Acesta a venit la şedinţă cu un tricou pe care era scris mesajul „Consilieri igonoraţi egal sibieni ignoraţi”.

Acesta a protestat în acest fel faţă de atitudinea avută de către colegii consilieri şi primarul Klaus Iohannis, la şedinţa din luna martie. Atunci Luca Ovidiu a cerut o explicaţie legată de un proiect, iar consilierii şi primarul l-au ignorat şi au continuat să voteze pe bandă rulantă proiectele de pe ordinea de zi. „Am vrut să transmit un mesaj atât domnului primar cât şi celorlalţi. Nu ştiu dacă va fi băgat în seamă sau dacă va avea vreun efect, dar nici nu pot să închid ochii la o asemenea atitudine” a spus consilierul local.

image

Primarul Iohannis a oferit încă de săptămâna trecută o explicaţie legată de „incidentul” cu consilierul local. „Îmi place să discut în contradictoriu chiar şi în Consiliul Local. Nu agreez însă discuţii de dragul discuţiilor. Am considerat atunci că nu a fost o abordare corectă din partea domnului consilier şi de aceea nu am oferit eu un răspuns” a spus în urmă cu o săptămână primarul Sibiului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite