Unde te distrezi week-end-ul acesta în Sibiu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La prima vedere se pare că sibienii au de unde alege în acest sfârşit de săptămână când vine vorba despre distracţie şi timp liber. Iată mai jos câteva propuneri.

CITEŞTE ŞI:

PREMIERĂ - Cartierele Sibiului legate prin piste de biciclete pe tronsoane de zeci de kilometri, ca în Europa de Vest

Carnaval la Avrig

Tarja Turunen, ex-Nightwish, revine la Sibiu

Carnaval de primăvară
Bohemian Flow din Piaţa Mică organizează sâmbătă seară Carnavalul Primăverii 2011. La petrecere sunt invitaţi zâne, împăraţi, gladiatori, cavaleri, albinuţe, mămăruţe şi toată lumea care vrea să se distreze pe cinste. În plus, reprezentanţii pub-ului sibian pun la bătaie şi premii în valoare de 1.000 de lei celor mai inventivi şi petrecăreţi participanţi. Carnavalul este programat să înceapă de la ora 21.00 şi să se încheie spre dimineaţă, după ce ultimul petrecăreţ stinge lumina şi pleacă acasă.

Toată lumea la stadion
Peste 5.000 de sibieni sunt aşteptaţi duminică la prânz pe Stadionul Municipal să susţină Voinţa Sibiu în primul meci tare din 2011. Aflată pe primul loc în cadrul seriei a II-a a Ligii secunde la fotbal, Voinţa Sibiu întâlneşte de la ora 12.00 pe FC Bihor Oradea. Dacă înving, sibienii au şanse reale la promovare şi se pot chiar distanţa la cinci puncte de CS Mioveni, ocupanta locului secund. Biletele de intrare la meci s-au pus în vânzare la casieria de la stadion şi costă cinci lei.

Sibienii sunt neînvinși în liga 2

Plastilină la teatru
Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu readuce mâine seară pe scenă spectacolul „Plastilină” de Vasili Sigariev, în regia lui Vlad Massaci. Spectacolul, unul de mare succes în rândul tinerilor, este programat a începe de la ora 19.00. Din distribuţie fac parte actori îndrăgiţi ai teatrului sibian, precum: Adrian Neacşu, Cristina Flutur, Florin Coşuleţ, Ofelia Popii, Pali Vecsei, Dana Taloş, Diana Fufezan sau Ema Veţean. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere pentru studenţi la 5 lei.

Siberia în centrul Sibiului
Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder” din Piaţa Huet vă aşteaptă în acest sfârşit de săptămână la expoziţia „Călătorind prin Altai şi Kamchatka”. Expoziţia reuneşte 71 de fotografii originale surprinse de Gabriela Medrea în 2008, în munţii siberieni. Intrarea costă 5 lei.

Gagaga şi alţii ca el
Teatrul Gong vă aşteaptă duminică de la ora 11.00 la spectacolul pentru copii „Gagaga şi alţii ca el”. Spectacolul este energizant, plin de învăţăminte, interactiv, copiii participând direct la desfăşurarea acţiunii. Preţul biletului de intrare este de 5 lei pentru copii.

image

Munţi de ciocolată
Galeria de artă contemporană a Muzeului Naţional Brukenthal găzduieşte astăzi expoziţia „Chocolate Mountain Daydreams”, semnată Scott Eastman şi Matt Gainer. Expoziţia îmbină arta fotografică cu experimentele vizuale, rezultatul fiind unul spectacolos. Intrarea costă 5 lei.

Omul care a văzut moartea
Teatrul Naţional „Radu Stanca” încheie săptămâna cu spectacolul „Omul care a văzut moartea” în regia lui Cristi Puiu şi cu Doru Ana şi Florin Coşuleţ în roluri principale. Spectacolul se joacă duminică de la ora 19.00. Biletul costă 10 lei, cu reducere la jumătate pentru elevi şi studenţi.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite