Unde şi cum sărbătorim Ziua Copilului la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la jocuri în parc până la Grădina Zoologică, oferta pentru petrecerea timpului de 1 iunie în Sibiu este una foarte bogată.

CITIŢI ŞI:

Întâlnire cu Japonia şi vizite gratuite, de 1 Iunie, la Muzeul ASTRA

Intrare liberă la Zoo Sibiu de Ziua Copilului

Distracţia este programată a începe în Parcul Subarini după ora 16.00, când părinţii termină serviciul iar cei mici lecţiile. Fundaţia „Sport pentru Viaţă”, al cărei preşedinte de onoare este fosta campioană mondială Gabriela Szabo, amenajează în parc zeci de metri pătraţi de terenuri de joacă. Acestea includ terenuri de fotbal, baschet, volei, badminton, mini-baschet, mini-fotbal şi super goal. În paralel, grupuri de copii de la câteva şcoli din oraş au pregătit momente de dans şi karate. “Vrem să nu ne oprim aici şi să transmitem copiilor din Sibiu, cât de des putem, importanţa mişcării pentru corpul omenesc şi pentru o viaţă sănătoasă”, declară Gabriela Szabo.

În plus, de la ora 18.00 se va da startul Crosului Copiilor, eveniment dotat cu numeroase premii şi cadouri, la el putându-se înscrie copiii cu vârstele cuprinse între 6 şi 14 ani. Înscrierile la competiţie se vor face înainte de începerea crosului.

Liber la Zoo

Nici Grădina Zoologică nu lasă Ziua Copilului să treacă neobservată. “Toţi copiii şi tinerii în vârstă de până la 18 ani vor putea să viziteze gratuit animalele de la Zoo Sibiu – un mediu educativ şi relaxant atât pentru ei cât şi pentru cei care îi însoţesc”, a declarat Daniela Ilie, purtător de cuvânt al primăriei Sibiu. Grădina Zoologică Sibiu poate fi vizitată în această perioadă după programul de vară, în intervalul orar 09.00 – 19.00. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite