Intrare liberă la Zoo Sibiu de Ziua Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fecare an municipalitatea marchează împreună cu comunitatea sibiană Ziua Internaţională a Copilului. Iar pentru că Grădina Zoologică este un loc dedicat cu precădere copiilor şi anul acesta de intrarea la acest obiectiv va fi gratuită.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO – Tandreţuri şi partide de amor între leii de la ZOO din Dumbravă

Prin urmare toţi copiii şi tinerii în vârstă de până la 18 ani vor putea să viziteze gratuit animalele de la Zoo Sibiu – un mediu educativ şi relaxant atât pentru ei cât şi pentru cei care îi însoţesc.

Grădina Zoo poate fi vizitată în această perioadă după programul de vară, în intervalul orar 9 – 19. 

Din luna aprilie, la Grădina Zoologică din Sibiu se numără printre locatari şi o familie de adulţi cu 6 pui, donaţi de Grădina Zoologică din Veszprem, Ungaria, de unde au fost aduse în iarnă şi două cămile.

Preţul unui bilet de intrare este în continuare neschimbat: 3 lei pentru adulţi şi 2 lei pentru studenţi şi pensionari. Cu excepţia acestei zile, când intrarea este gratuită, biletul redus pentru copii şi elevi este de 2 lei.

Vizitatorii vor putea admira cele aproape 190 de exemplare din 47 de specii şi se vor putea relaxa închiriind o barcă pentru o plimbare pe lac sau, admirând fântâna arteziană amenajată pe suprafaţa lacului sau pur şi simplu odihninu-se la terasa deschisă în cadrul Grădinii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite