Un sibian s-a spânzurat, speriat că va rămâne fără soţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stelu Fischin, de 49 de ani din localitatea Mârşa, a decis să se spânzure în cămara casei, după ce soţia l-a ameninţat cu divorţul.

CITIŢI ŞI:

Un sibian complet dezbrăcat, amenință că se aruncă de pe un bloc în Sibiu

Doi sibieni s-au intoxicat cu monoxid de carbon


Incidentul s-a petrecut duminică după amiazal câdn familia l-a găsit fătră suflare, cu ştreangul la gât. Din spunele vecinilor, se pare că lucrurile în familial lor nu se îndreptau în direcţia dorită de femeie, iar aceasta i-ar fi cerut mârşeanului să se despartă. Bărbatul o iubea şi se pare că nu a suportat gândul că va rămâne singur. Nu a lăsat însă niciun bilet în care să îşi explice gestul necugetat.

Vecinii vorbesc, însă despre un posibil blestem care s-ar fi abătut asupra familiei sale. „Să-l ierte Dumnezeu! Satana s-a ţinut de capul lui. Fiul lui a păţit la fel“, spune Viorel Agache, un amic al familiei. În urmă cu cinci ani de zile, fiul cel mic al familiei s-a spânzurat şi el, în grădina casei, tot dintr-o problemă amoroasă. „Nu ştim exact, dar copilul cel mic, acum cinci ani, tot aşa a făcut“, spune speriată o vecină.Cadavrul bărbatului de 49 de ani a fost ridicat de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite