Doi sibieni s-au intoxicat cu monoxid de carbon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecați de mai multă vreme în Germania și reîntorși azi dimineață în țară, cei doi au ajuns la spital intoxicați cu monoxid de carbon.

CITIȚI ȘI:

Sibiul, paralizat în a doua zi de Rusalii

Valea Oltului, blocată din cauza unui accident între două TIR-uri 

Ingrid și Bebe Petzel, de 60, respectiv 54 de ani, au ajuns la părinți duminică dimineața, plănuind să petreacă mai multe zile în sânul familiei. Imediat ce au ajuns, părinții i-au așezat la masă. „Am mâncat cu toții și apoi s-au pus să se odihnească pentru că au ajuns abia în această dimineață, cu mașina, din Germania. Nu știu ce s-a putut întâmpla”, povestește terifiat, tatăl bărbatului.

Medicii de la Ambulanță și SMURD au ajuns într-o suflare la cele două victime pentru a le acorda primul ajutor. Imediat ce au intrat în încăperea în care se aflau aceștia, au simțit un miros puternic de monoxid de carbon. Au deschis imediat geamurile și apoi au transportat de urgență victimele la spital.

image

Bărbatul era în stare de inconștiență. „La unitatea de primiri urgențe au ajuns două victime, intoxicate cu monoxid de carbon. Bărbatul de 54 de ani este în comă, intubat, și v-a rămâne internat. Femeia este mai bine și nu va fi internată”, spune Raluca Pușcă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu. 

Specialiștii de la E.on Gaz vor demara o anchetă pentru a vedea clar cum s-a petrecut incidentul. Cert este că scurgerile provin de la o sobă de teracotă care nu a mai fost folosită de multă vreme, și pe care proprietarii au folosit-o astăzi pentru a încălzi încăperea.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite