Sibiul, paralizat în a doua zi de Rusalii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă aţi programat să mergeţi mâine la primărie sau alte instituţii publice şi muzee atunci trebuie să faceţi o reprogramare cel mai devreme pentru marţi.

CITIŢI ŞI

Deputaţii sibieni cheltuie peste 1.300.000 de lei pe an

Profesori în făcut bani. Şefii facultăţilor din Sibiu au salarii colosale

Decizia Guvernanţilor de a acorda primele două zile de Rusalii ca fiind libere de drept conform legii pentru angajaţii din sistemul bugetar este respectată cu sfiinţenie de majoritatea instituţiilor sibiene. Asta pentru că luni mare parte din ele sunt închise publicului.

Medicii din oraş sunt şi ei liberi, dar sibienii care au nevoie neapărată să ajungă la doctor o pot face în, a doua zi de Rusalii, doar la Unitatea Primiri Urgenţe, restul secţiilor fiind închise. „La Primărie, la Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor, luni este deschis numai pentru înregistrarea deceselor si asta doar între orele 9 – 13”, a explicat Daniela Costa, de la primăria Sibiu. Restul serviciilor sunt închise. Grădina Zoologică este însă deschisă publicului.

Brukenthal închis
Nici cel mai mare muzeu din sudul Ardealului nu poate fi vizitat luni de turisti sau sibieni. Asta pentru că reprezentanţii celui mai vechi muzeu din ţară au anunţat că porţile instituţiei vor fi închise în primele trei zile ale săptămânii viitoare.

În mod normal, angajaţii Muzeului Brukenthal ar fi trebuit să primească liber duminică şi luni, conform deciziei ca în primele două zile de Rusalii să nu se lucreze. Pentru că în zilele de luni, instituţia oricum era închisă, programul a fost decalat, iar angajaţii vor sta acasă şi marţi şi miercuri. Şi conducerea Universităţii "Lucian Blaga" a anunţat atoţi angajaţii că săptămâna viitoare de lucru începe doar marţi.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite