Un sibian căutat pentru furt motorină, găsit cu arme şi muniţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii sibieni au descins în casa unui sibian suspect că ar fi autorul mai multor furturi de motorină şi au descoperit un adevărat arsenal.

CITIŢI ŞI:

Doi sibieni răniţi într-un teribil accident

VIDEO - Film în memoria motociclistului zdrobit de tir la Miercurea Sibiului

Nouă suspecţi pentru furtul armă din Sibiu au fost săltaţi de oamenii legii

Sibianul are 25 de ani şi era suspect în cazul mai multor furturi de motorină. Acesta a fost şi motivul pentru care poliţiştii au descins la domiciliul bărbatului, în baza unei  autorizaţii de percheziţie emisă de Judecătoria Avrig şi au descoperit un adevărat arsenal.

„În urma percheziţiei au fost identificate aproximativ 200 de cartuşe de diferite calibre, 5 cutii cu capse de plumb, un pistol cu gaze şi un pistul cu aer comprimat, deţinute în mod ilegal“, spune inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Şi asta nu a fost tot. Oamenii legii au descoperit acasă la tânăr  mai multe generatoare electrice, maşini de găurit, aparat de sudură  pentru care suspectul nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă. Anchetatorii susţin că bunurile ar putea fi furate aşa că au cemarat cercetări amănunţite.

Bărbatul riscă ani grei de închisoare  pentru „efectuarea, fără drept, a operaţiunilor cu arme sau muniţii , deţinerea sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materii explozive, efectuate fără drept “, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite