Un nou festival va avea loc la Sibiu: CibinFest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou festival, care se anunţă a fi cel mai mare parc de distracţii din Sibiu, pe o suprafaţă de 17.000 metri pătraţi, va avea loc la Sibiu, la sfârşitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie.

CITIŢI ŞI:

Nume mari ale filmului documentar intră în competiţie la Astra Film Festival

Spectacol inedit de teatru la Muzeul în Aer Liber din Sibiu

Zeci de studenţi străini s-au prins în horă și au jucat pe muzică populară românescă la Sibiu GALERIE FOTO

Festivalul va avea loc pe spaţiul numit FunPark, amenajat lângă baza Pompierul, în apropierea stadionului Voinţa, în perioada 23 septembrie-2 octombrie.


Timp de două săptămâni, CibinFest pregăteşte pentru sibieni 15 instalaţii de parc de distracţii.

 „Evenimentul este gândit să se adreseze tuturor sibienilor, indiferent de vârstă. Vor fi instalaţii cu un grad de dificultate sporit dar şi multe altele dedicate în special copiilor”, spune organizatorul evenimentului, Andrei Drăgan. În total, pentru amatorii de senzaţii tari, la CibinFest se vor regăsi şase instalaţii de parc de distracţii de o dificultate crescută, către extrem. Printre ele Enterprise, Super Loops sau Top Spin.


Noul spaţiu de evenimente „botezat” FunPark Sibiu este amenajat în imediata apropiere a bazei Pompierul, peste drum de stadionul Voinţa.
Cei 17 mii de metri pătraţi au fost nivelaţi, acoperiţi cu 180 tone de balast şi 300 tone zgură şi oferă, pe lângă spaţiul de eveniment şi o parcare de 200 de locuri. CibinFest este primul eveniment ce se desfăşoară în FunPark.


„Sunt mai bine de 10 ani de când Sibiul nu a avut un parc de distracţii în adevăratul sens al cuvântului. Vrem să organizăm acest eveniment în fiecare an şi sperăm ca sibienii să se bucure de instalaţii şi de atmosferă”, mai spune Andrei Drăgan.
În ultimele patru zile ale CibinFest, în cadrul evenimentului va fi organizat şi un Festival al Berii. Vor avea loc numeroase concursuri, cu premii în metri de bere.
Festivalul va fi organizat într-un cort amplasat în FunPark, dar şi pe o terasă în aer liber.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite