Un mort şi doi răniţi, în urma a trei accidente petrecute în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer băut şi doi pietoni care au traversat strada prin loc nepermis au provocat cele trei accidente înregistrate ieri pe drumurile Sibiului

CITIŢI ŞI

Accident teribil în Sibiu: 4 răniţi,printre care şi o fetiţă de 4 ani,sunt la spital

Inconştienţa unui sibian a băgat în spital un om nevinovat

Primul dintre cele trei a avut loc ieri dimineaţă, în afara localităţii Şeica Mare. Potrivit poliţiştilor, un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea autoturismul pe DN 14, pe fondul lipsei de experienţă în conducere şi a faptului că se afla sub influneţa băuturilor alcoolice- 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, după care s-a răsturnat.

Accidentat mortal pe DN1

Un alt accident a avut loc aseară, în jurul orei 22.30, pe DN1, în afara localităţii Avrig. „Un bărbat  în vârstă de 75 de ani, domiciliat în localitatea Bradu, s-a angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de o autoutilitară condusă regulamentar de un şofer în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Harghita. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului“, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Aproape simultan cu accidentul de la Avrig, un alt eveniment cauzat de indisciplina pietonilor a fost întregistrat şi la Şelimbăr. Un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, domiciliat în localitatea Vurpăr, judeţul Sibiu, s-a angajat în traversarea drumului naţional prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism care circula regulamentar. În urma accidentului, pietonul a fost grav accidentat, fiind transportat la Spital.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite