Accident teribil în Sibiu: 4 răniţi, între care şi o fetiţă de 4 ani, sunt la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inconştienţa unui taximetrist a dus la producerea unui teribil accident. Grăbit să îşi ducă rapid clienţii la destinaţie, doi tineri şi fetiţa lor de doar 4 ani, a traversat cu maşina unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Sibiu, Bulevardul Vasile Milea şi s-a izbit de un alt autoturism.

Accidentul s-a petrecut la intersecţia Bulevardului Vasile Milea cu strada Paltinu. Şoferul unui taximetru, care transporta trei clienţi, printre care şi o fetiţă de patru ani, a ignorat regulile de circulaţie şi a produs un accident teribil. Vroia să treacă de pe o stradă perpendiculară cu bulevardul cel mai aglomerat din oraş, pentru a ajunge pe o alta, peste drum. Nu a văzut că din dreapta sa, pe bulevardul Milea, circulau mai multe maşini.

Şoferul unui autoturism care venea regulamentar s-a trezit cu taximetrul în faţă şi nu a mai putut face nimic. Loganul care circula în regim taxi i-a tăiat pur şi simplu calea, după care a ricoşat în gardul de pe marginea drumului, rupând şi un semafor aflat pe marginea carosabilului.

"Mi-a apărut taximetristul în faţă. Eu nu aveam ce să fac. Eu aveam verde la semafor, el a trecut ", spune şofeurl Volkswagen-ului.

image

La faţa locului a ajuns rapid un echipaj SMURD, chemat de martori, după ce toate cele patru persoane din taximetru acuzau răni. Şoferul vinovat a fost  prins între fiarele maşinii iar descarcerarea a reuşit să îl scoată afară. "În taxi era fiul meu, cu soţia şi copila lor de nici patru ani. M-a sunat şi a zis să vin repede că au crezut că mor, că au făcut accident de maşină. Toi trei şi şoferul sunt la spital", spune Dumitru Dârnescu, tatăl uneia dintre victime.

Poliţia a mers şi ea la faţa locului, iar oamenii legii încearcă să afle exact cum s-a produs accidentul. Primele cercetări îl indică pe taximetrist ca fiind vinovat de acest grav accident rutier.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite