Un bolid de lux Audi s-a făcut praf pe centura Sibiului. Pasagerul din dreapta a murit, şoferul şi alt bărbat sunt în stare gravă la spital GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc pe o ploaie torenţială, iar poliţiştii spun că şoferul circula cu viteză excesivă. Pasagerul din dreapta a murit pe loc.Şoferul şi pasagerul de pe bancheta din spate au ajuns la spital în stare gravă. Cei doi au mai multe fracturi. Ambii şi-au rupt câteva coaste, iar unul dintre ei are şi clavicula fracturată.

Accident grav de circulaţie în această dimineaţă, la ieşirea de pe centura Sibiului spre Sebeş. Un Audi înmatriculat în Bucureşti a rupt balustrada de pe marginea sensului giratoriu, şi s-a oprit pe câmp, la câţiva zeci de metri distanţă de şosea.

UPDATE: Bărbaţii răniți în accidentul de la ieşirea de pe centură sunt internaţi la Chirurgie
Click pe poze pentru GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

image

Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, respectiv conducătorul autoturismului Audi înmatriculat în Bucureşti a circulat pe autostrada Sibiu, din direcţia Vâlcea spre Sibiu, la intersecţia cu drumul naţional 1 T, pe fondul  vitezei excesive, a intrat în intersecţia tip sens giratoriu, unde a lovit balustrada, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile”, a spus comisarul Mircea Manciulea, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu. Pasagerul aflat pe locul din dreapta, în vârstă de 45 de ani, a murit pe loc.  Şoferul, în vârstă de 43 de de ani, şi pasagerul aflat pe bancheta din spate, un cetăţean turc de 37 de ani, au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de cei de la Descarcerare şi transportaţi de urgenţă la spital. Amândoi au fracturi multiple, şi rămân internaţi.



La Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns doi pacienţi, unul cu politraumatism prin accident rutier, fracturi costale, fracturi de claviculă şi de braţ stâng, şi al doilea cu politraumatism prin accident rutier cu multiple fracturi costale”, a spus Ovidiu Coca, medic în cadrul Unităţii Primiri Urgenţe.

image


Citiţi mai jos despre alte accidente grave:

VIDEO - FOTO: Accident cu un autocar plin cu pasageri care veneau din Spania, pe DN1 la Veștem. O persoană a murit și alte 20 sunt rănite

VIDEO – Imaginile surprinse cu copilul în timp ce era strivit de un TIR la Sibiu. Răzvan visa o carieră în televiziune (GALERIE FOTO)

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat ? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ştiri, reportaje şi exclusivităţi din Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite