Bărbații răniți în accidentul de la ieșirea de pe centură au fost internați la Chirurgie. Momentan nu vor fi operaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până în prezent, nu s-a problema intervenției chirurgicale în niciunul din cazuri. Cei doi au supravieţuit după ce autoturismul în care se aflau s-a făcut praf pe centura Sibiului. Medicii spun că şoferul maşinii şi pasagerul de pe bancheta din spate, care au scăpat cu viaţă, vor rămâne internaţi pentru tratament.

Cei doi bărbați răniți în accidentul de azi-dimineață de la ieșirea de pe centura Sibiului spre Sebeș au fost transferați în cadrul secțiilor de Chirurgie I și Chirurgie II ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Până acum, la niciunul dintre cei doi bărbați nu s-a pus problema unei intervenții chirurgicale
Click pe poze pentru GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

image

Pacienții au primit îngrijiri medicale și rămân internați pentru tratament de specialitate”, spune Raluca Pușcă, purtător de cuvânt al unității sanitare.

Accidentul a avut loc pe o ploaie torenţială, iar poliţiştii spun că şoferul circula cu viteză excesivă. Pasagerul din dreapta a murit pe loc.Şoferul şi pasagerul de pe bancheta din spate au ajuns la spital în stare gravă. Cei doi au mai multe fracturi. Ambii şi-au rupt câteva coaste, iar unul dintre ei are şi clavicula fracturată.
Citeşte aici detalii

CITIŢI ŞI:

Un bolid de lux Audi s-a făcut praf pe centura Sibiului

VIDEO - FOTO: Accident cu un autocar plin cu pasageri care veneau din Spania, pe DN1 la Veștem. O persoană a murit și alte 20 sunt rănite

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat ? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ştiri, reportaje şi exclusivităţi din Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite