Ultimele zile de înscriere la Salonul Internaţional de Artă Fotografică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, competiţia a fost câştigată de un fotograf din India. Foto: orizontfoto.ro
Anul trecut, competiţia a fost câştigată de un fotograf din India. Foto: orizontfoto.ro

Pasionaţii de fotografie se pot înscrie în competiţia fotografică până în 25 octombrie. Cele mai bune lucrări vor fi răsplătite cu medalii şi vor face obiectul unei expoziţii care va fi organizată în Primăria Sibiu.

CITIŢI ŞI

Expoziţie de fotografie BRASSAI la Sibiu

Potrivit organizatorilor, evenimentul ajuns anul acesta la cea de-a XIV-a ediţie se aşteaptă a fi unul de succes. Deschisă fotografilor amatori şi profesionişti din întreaga lumea, competiţia numără deja peste 100 de concurenţi, din 35 de ţări.

„ Ceea ce ne-a surprins în mod plăcut este faptul că avem foarte multe fotografii primite din Orientul Îndepărtat. Avem concurenţi din Taiwan, Vietnam, Singapore, dar şi din Statele Unite ale Americii sau Argentina. Ne aşteptăm ca numărul concurenţilor să crească considerabil, odată de apropierea termenului limită de înscriere. Imaginile de o reală valoare înscrise până în prezent în concurs, ne dau certitudinea că ediţia din acest an va fi una dintre cele mai bine cotate din istoria Salonului “, ne-a spus Liliana Popescu, managerul Salonului.

Medalii pentru câştigători
Şi în acest an, concursul se desfăşoară pe două segmente- nocturnă şi o temă liberă, pentru fiecare dintre acestea fiind pregătite premii speciale. „ pentru fiecare categorie, instituţiile care patronează evenimentul vor acorda câte un set de medalii. Sunt medalii extrem de valoroase, asemenea celor de la Jocurile Olimpice“, adaugă Liliana Popescu.

Celemai bune lucrări vor fi expuse şi anul acesta, în cadrul unei expoziţii ce va fi găzduită de Primăria Sibiu.

Salonul Internaţional de Artă Fotografică este organizat de Clubul Orizont şi este unul dintre evenimentele de tradiţie ale Sibiului. În acest an, evenimentul se va organiza sub cele mai înalte patronaje de specialitate din lume: cel al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Image Sans Frontiere (ISF) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite