Expoziţie de fotografie BRASSAI la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia a fost vernisată în spaţiile din Turnul Sfatului din Sibiu, şi va putea fi vizitată până la data de 20 august 2010

CITEŞTE ŞI:

Cele mai bune tatuaje de la Transilvania Tattoo (GALERIE FOTO)

Copiii din Sibiu, răsfăţaţi de ziua lor

Lucrările sunt aduse la Sibiu prin parteneriatul cu Centrul de Coordonare Culturală a Republicii Ungaria al cărei director Hadnagy Miklós a fost si el prezent la vernisaj.
Spaţiul expoziţional deosebit este oferit prin parteneriatul cu Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu iar Ramona Palade, referent cultural al instituţiei a făcut o trecere în revistă a evenimentelor expoziţionale din acest spaţiu. Din partea site-ului de fotografie BadOrGood.com - partener al acestei expoziţii, Ciprian Ciocan a prezentat a rolului important pe care l-a avut Brassai în istoria fotografiei. Iar în calitate de gazdă Levente Serfőző, directorul Biroului Cultural Maghiar din Sibiu - HID organizatorul acestei expoziţii a prezentat invitaţii şi a vorbit despre importanţa parteneriatelor comunităţii maghiare din Sibiu cu diferite instituţii locale, naţionale, internaţionale.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite