Ultimele pregătiri pentru Festivalul Ars Hungarica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tamás Gábor concertează şi el la Ars Hungarica
Tamás Gábor concertează şi el la Ars Hungarica

Organizatorii unuia din cele mai importante evenimente culturale care au loc în Sibiu, la finele acestui an, spun că Ars Hungarica sunt un foarte bun prilej, indiferent de limba vorbită pentru a cunoaşte mai îndeaproape valorile culturale maghiare.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Bradul de Crăciun a ajuns în Piaţa Mare din Sibiu. Vezi LIVE cum arată! (GALERIE FOTO)

Armata de ciocolată a lui Moş Crăciun invadează rafturile magazinelor

Primăria a început montarea ornamentelor de Crăciun

Biroul Cultural Maghiar din Sibiu organizatorul acestui festival propune în acest an spectacol de balet, concerte de muzică pop, folk-jazz-fusion, rock de petrecere dar şi vernisajul a nu mai puţin de cinci expoziţii, prezentare de modă mai specială şi un simpozion cultural cu teme atractive şi invitaţi importanţi.

„Suntem mândri să putem prezenta valori culturale maghiare într-un spaţiu multicultural. Indiferent de limba vorbită cultura, şi evenimentele unui astfel de festival au şi scopul să apropie oameni şi etnii, să ofere clipe de bucurie intelectuală tuturor”, a declarat Levente Serfőző directorul Biroului Cultural Maghiar din Sibiu şi al festivalului Ars Hungarica.

Biletele pentru spectacolele din cadrul festivalului  ce are loc între 25 – 28 noiembrie, costă între 10 şi 30 de lei şi pot fi cumpărate de la sediul Biroului Cultural Maghiar, din strada Felinarului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite