Ucigaşul care şi-a înjunghiat iubita de 25 de ori, văzut la locul crimei de vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 25 de ani care a fost ucisă de fostul iubit, în cartierul sibian Broscărie, a fost pândită de ucigaş timp de 3 zile, până la oribila crimă avut loc joi seară.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA TERIBILA CRIMĂ

CITIŢI ŞI:

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit (FOTOGALERIE)

O sibiancă a vrut să se arunce de la etajul zece

VIDEO - Un sibian complet dezbrăcat, a vrut să se arunce de pe un bloc

Cătălina Popescu, femeia care a fost ucisă cu bestialitate în noapte de joi spre vineri, de către Daniel Fliter, bărbatul cu care a avut o relaţie de aproape două săptămâni, a murit după o oră şi jumătate de încercări disperate ale medicilor de la Spitalul Judeţean din municipiul Sibiu.
Rudele spun că mesajele de pe telefon curgeau şi în mai toate tânărul o ameninţa cu moartea, când pe ea, când pe copilaşul ei.

image

„Mergeau mereu la grădiniţă două sau trei persoane, să îl ducă pe băieţel, de frică să nu i se întâmple ceva. L-am văzut de trei zile cum dă târcoale blocului, iar azi (n.r.joi), de la amiază era prin jurul blocului cu o damigeană de vin“, spune Viorica Pleşa, o vecină a fetei.

Minte diabolică
Se pare că tânărul de 30 de ani, Daniel Fliter, şi-a pregătit minuţios planul de multă vreme. A aşteptat-o pe Cătălina la intrarea în bloc, când se întorcea de la muncă şi a trecut la fapte. „Nimeni nu a văzut exact,  cum s-a întâmplat. Eu când am ieşit, că am auzit ţipete, băiatul fugise. Am înţeles că a băgat cuţitul în zona inimii, până i-a ieşit pe partea cealaltă“, e declaraţia stupefiantă a unei vecine, Victoria Ghiţă. Dar nu a înjunghiat-o o singură dată, poate aşa, Cătălina ar fi rezistat, iar Gabriel avea în continuare mamă.

Ucisă cu un cuţit de bucătărie
Atacatorul a băgat cuţitul de bucătărie, fără milă, de 25 de ori după care a dat bir cu fugiţii şi şi-a abandonat fosta iubită. Vecinii au chemat imediat ambulanţa, când au văzut-o în balta de sânge, dar în zadar au resuscitat-o medicii SMURD o oră şi jumătate.

image
image
image

CITEŞTE AICI TOT FIRUL EVENEIMENTELOR ÎN CAZUL CRIMEI DIN BROSCĂRIE

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite