„U“ Cluj acuză arbitrajul în urma remizei cu Gaz Metan Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a remizat cu Gaz Metan, scor 2-2, într-un meci disputat la Mediaş, la care clujenii au fost gazde. Claudiu Niculescu a marcat două goluri de senzaţie în prima repriză, iar în partea secundă sibienii au egalat prin reuşitele lui Eric şi Dan Roman. în prelungiri, Voican a marcat, dar asistentul Onicaş a anulat eronat reuşita, pe motiv de offside

CITEŞTE ŞI:

Pustai: "Am digerat greu înfrângerea cu Rapid"

Mediaşul merge în continuare pe mâna lui Dragomir la LPF

Universitatea Cluj a fost la un pas să treacă peste rivala CFR Cluj în clasament, tocmai cu o etapă înainte de marele derby clujean. Ionuţ Badea a trimis în teren o echipă din care au lipsit patru titulari obişnuiţi, care erau pasibili de suspendare pentru partida de doi, din Gruia. Unguruşan, Păcurar, Abrudan şi Vasile Gheorghe au fost înlocuiţi de Buhuş, Balde, Munteanu şi Cojocnean.

Singurul folosit din primul minut, deşi are trei cartonaşe galbene, a fost Boştină, cel care nu a primit avertisment astăzi şi are drept de joc cu CFR. Claudiu Niculescu a deschis scorul în minutul 40, cu o execuţie superbă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, iar după trei minute a reuşit o nouă execuţie de excepţie, de la 30 de metri lateral stânga.

În partea a doua, medieşenii au revenit mai motivaţi de la cabine şi au redus din handicap prin Eric, care după ce a ratat un penalty apărat de Popa, a reuşit un gol superb, cu un şut de la 25 de metri. Dan Roman a egalat după o greşeală colectivă a apărării clujene din careul mic şi clujenii au ratat o ocazie uriaşă de a trece peste CFR Cluj în clasament.

În minutul 95, asistentul Ioan Onicaş a anulat o reuşită perfect valabilă a lui Voican şi astfel clujenii au fost privaţi de a treia victorie consecutivă în campionat. Etapa viitoare, „studenţii“ vor merge în Gruia, aflaţi la un singur punct distanţă de marea rivală.

„U“ Cluj: Popa - Buhuş, Munteanu, Pele, Mendy - Cojocnean, Boştină, Balde, Cristea - Machado, Niculescu.

Rezerve: Matache, Bazzi, Ascoli, Voican,     Unguruşan, Nwakaeme, Vasile Gheorghe

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Zaharia, Akaki, Trtovac, Markovic - Hoban, Kubala, Eric, Pârvulescu - Bawab, Aganovic.

Rezerve: Vâtcă, Buzean, Bozeşan, Raul Delcampo, Miclea, Roman, Dudiţă

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite